Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók Kisebb újkrumplik (tetszés szerinti mennyiségben), érett camembert sajt, só, színes őrölt bors, őrölt bazsalikom, bazsalikomos olívaolaj
Elkészítés Az újkrumplikat alaposan lesikáljuk, héjastól félbevágjuk. Az olajjal kikenjük a tepsit, az olajban a krumplikat megforgatjuk, majd vágott felükkel felfelé a tepsibe tesszük őket.
A krumplidarabokat ezután enyhén besózzuk, mindegyikre helyezünk egy-egy, kb. félcentis vastagságú camembertszeletet, majd meghintjük őket borssal és bazsalikommal.
A sütőbe toljuk, és 180-200 fokon, kb. 25 percig alufóliával lefedve, majd - ha majdnem megpuhult - lefedés nélkül sütjük, amíg a krumplik kissé megpirulnak.