Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 főre 1 db jégsaláta, 2 doboz tonhal, 2-3 db zöldpaprika, 2 ek apró kapribogyó, 4-6 db mackósajt, 2 fürt vékony héjú szőlő, 1 citrom leve, olívaolaj, só, bors, cayenne-i bors
Elkészítés Egy nagy tálba beletépkedjük a salátát, és a paprikákat vékony csíkokra vágva hozzákeverjük. A szőlőszemeket egészben vagy felezve (akár kimagozva) adjuk a salátához, majd a mackósajtokat is kis darabokra vágva keverjük bele. A citromléből, az olívaolajból, a halkonzerv fűszeres olajából öntetet keverünk, sózzuk-borsozzuk ízlés szerint, és a salátába keverjük. Az egészet megszórjuk a kapribogyóval és a cayenne-i borssal.
Tipp Behűtve tálaljuk. Kínálhatunk hozzá rozskenyérből pirítóst, vagy friss bagettet / péksüteményt.