Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Tonhalas-paradicsomos tészta, Dobitól
2014.11.26

20141122_135024.jpg

Hozzávalók 4 főre masnitészta (vagy bármilyen más tészta), 20 dkg tonhalas pesto, 1 doboz sűrített paradicsom, 6 db szardella, 20-25 szem kapribogyó, 1 csokor friss metélőhagyma, 1 db hosszú, friss szárzeller, 1 ek medvehagyma (őrölt vagy friss), 6 kávéskanál ketchup, 4 kávéskanál szójaolaj, 4 kávéskanál olívaolaj, citromlé ízlés szerint (elhagyható)

Elkészítés A szardellát, kapribogyót, szárzellert igen apróra vágjuk, a metélőhagymaszálakat 1-1,5 centiméteres darabokra szeldeljük, a  tonhalas pestóhoz keverjük, és az egészet a fűszerekkel ízesítve, lassú tűzön felmelegítjük. A tésztát sós, olajos vízben kifőzzük, leszűrjük, előmelegített tálra tesszük, és a pestóval megpúpozva kínáljuk.

Tipp Ha nincs kéznél friss szárzeller, pótolhatjuk szárított, őrölt zellerlevéllel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.