Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 4 db nektarin, 20 dkg kis mozarella, 8 db kis retek, 8-10 db koktélparadicsom, 1,5 dl joghurt, 1,5 dl tejföl, só, bors, cayenne bors, olívaolaj, citromlé
Elkészítés A gyümölcsöt, a retket, a paradicsomot és a sajtot egyforma darabokra vágjuk és egy tálba tesszük. A joghurtot és a tejfölt összekeverjük a fűszerekkel, az olajjal, citromlével, és beleforgatjuk a salátába. Fogyasztás előtt legalább egy órára hűtőbe tesszük.
Tipp Pirítóssal, vagy friss péksüteménnyel fogyaszthatjuk főételnek, de önmagában előételnek is ajánljuk. Nektarinszeletekkel díszítjük.