Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Csirkemell vegyes salátával, Baráth Katától
2015.05.05

csirkemell-izkavalkad.jpg

Hozzávalók 1 kg filézett csirkemell, 1 csomag bacon, 1-2 doboz kukoricakonzerv, tejföl, majonéz, só bors, vegyes zöldség (paprika, paradicsom, retek, lilahagyma stb.), kapor vagy zöldpetrezselyem, 1 lime

Elkészítés  A  csirkemellet 4-6 darabra vágjuk, baconba beletekerjük, fogpiszkálóval megtűzzük, hogy ne essen szét.  Külön  fűszerezést nem igényel. Tűzálló tálba tesszük és 45-50 percig sütjük alufóliával letakarva180 fokon, majd levesszük az alufóliát és megpirítjuk.

Közben elkészítjük a salátákat. A majonézt a tejföllel kikeverjük, sózzuk, borsozzuk, elkeverjük benne a kukoricát, az apróra vágott kaprot vagy petrezselymet.  A friss paprikát, paradicsomot, retket, lilahagymát felaprítjuk, a lime levével meglocsoljuk, kaporral megszórjuk.

Az elkészült csirkét és a salátákat szépen tányérra rendezve kínáljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.