Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 8 tojás, 2 ek majonéz, 4 ek tejföl, 3 dkg vaj, 1 ek mustár, só, bors, petrezselyemzöld
Elkészítés A tojásokat megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük, hogy a héjukat könnyebb legyen eltávolítani, és éles késsel hosszában kettévágjuk. A fehérjéket félretesszük, a sárgájukat egy tálban villával összetörjük. Összekeverjük a majonézzel, mustárral, tejföllel és a puha vajjal. Sózzuk, borsozzuk, belekeverjük az aprított petrezselyemzöldet. Az így kapott krémet visszatöltjük a tojásfehérjékbe, majd burgonyasalátára borítva tálaljuk.