Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 1/2 fej jégsaláta, 1 db kígyóuborka, 4 db paradicsom, 1 db zöldpaprika, 1 fej lilahagyma, 10 dkg füstölt kecskesajt, néhány szem olajbogyó, lehetőleg fűszerezett és különféle tipusú, 2 ek olívaolaj, 1 db citrom leve, só, bors, őrölt kakukkfű
Elkészítés Az uborkát és a lilahagymát felkarikázzuk, a paprikát és a paradicsomokat felkockázzuk és egy mély tálba tesszük. A jégsalátát feltépkedjük és a többi zöldséghez keverjük. Meglocsoljuk az olívaolajjal, citromlével, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt kakukkfűvel, lazán összekeverjük és egy tálra halmozzuk. A közepére tördeljük a kecskesajtot, erre szórjuk az olajbogyókat, és azonnal fogyasztjuk.
Tipp Friss péksüteménnyel, vagy pirítóssal kínáljuk.