Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Saláta kecskesajttal
2014.11.01

salata-kecskesajttalp1160408.jpg

Hozzávalók 4 személyre 1/2 fej jégsaláta, 1 db kígyóuborka, 4 db paradicsom, 1 db zöldpaprika, 1 fej lilahagyma, 10 dkg füstölt kecskesajt, néhány szem olajbogyó, lehetőleg fűszerezett és különféle tipusú, 2 ek olívaolaj, 1 db citrom leve, só, bors, őrölt kakukkfű

Elkészítés Az uborkát és a lilahagymát felkarikázzuk, a paprikát  és a paradicsomokat felkockázzuk és egy mély tálba tesszük. A jégsalátát feltépkedjük és a többi zöldséghez keverjük. Meglocsoljuk az olívaolajjal, citromlével, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt kakukkfűvel, lazán összekeverjük és egy tálra halmozzuk. A közepére tördeljük a kecskesajtot,  erre szórjuk az olajbogyókat, és azonnal fogyasztjuk.

Tipp Friss péksüteménnyel, vagy pirítóssal kínáljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.