Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Zöldségnyárs, Dobi konyhájából
2014.03.22

zoldsegnyars-csirkevel.jpg

Hozzávalók 4 főre 4 kis cukkini, 6 szál újhagyma, 2 piros kaliforniai paprika, 16 db kisebb gomba, 4 ek olívaolaj, 0,5 mk mustár, rozmaring, kakukkfű, só, bors Eszköz sütőnyársak

Elkészítés A pácot az olajból, mustárból, fűszerekkel ízesítve elkészítjük.

A cukkinit fél cm-es karikákra, az újhagymákat és a paprikát kb. 3 centiméteres darabokra szeleteljük, a gombák szárait levágjuk, kalapjaikat cikkekre negyedeljük. Az így feldarabolt zöldségeket a nyársakra húzzuk.

A nyársakat a páclével meglocsoljuk, és a sütőben, rácsra helyezve 180-200 fokon megsütjük (kb. 20 perc). A nyársakat célszerű félidőben megforgatni.

Megjegyzés Ez a recept eredetileg csirkével készül, a képen is a csirkés változat látható. De a fenti leírt, vegetáriánus változat is remek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.