Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Édesburgonya-felfújt, egyszerűen
2015.03.25

edesburgonya-felfujt--egyszeruen-0112.jpg

Hozzávalók 4 személyre 8 db nagyobb édesburgonya, 2,5 dl tejföl, 1 dl tej, 2 db tojás, 10 dkg reszelt sajt, só, kakukkfű, szerecsendió, 4 ek olaj

Elkészítés Az édesburgonyát héjában puhára főzzük, kihűtjük, meghámozzuk és 1 cm vastagon felkarikázzuk. Egy hőálló tálat kiolajozunk és a burgonyakarikákkal beterítjük. A tejfölből, tejből, felvert tojásokból, reszelt sajtból a fűszerekkel mártást készítünk és beborítjuk vele a burgonyát. 180 fokos sütőbe tesszük és kb. 20-25 perc alatt készre sütjük. A végén még megszórhatjuk egy kevés kakukkfűvel és szerecsendióval.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.