Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 8 db nagyobb édesburgonya, 2,5 dl tejföl, 1 dl tej, 2 db tojás, 10 dkg reszelt sajt, só, kakukkfű, szerecsendió, 4 ek olaj
Elkészítés Az édesburgonyát héjában puhára főzzük, kihűtjük, meghámozzuk és 1 cm vastagon felkarikázzuk. Egy hőálló tálat kiolajozunk és a burgonyakarikákkal beterítjük. A tejfölből, tejből, felvert tojásokból, reszelt sajtból a fűszerekkel mártást készítünk és beborítjuk vele a burgonyát. 180 fokos sütőbe tesszük és kb. 20-25 perc alatt készre sütjük. A végén még megszórhatjuk egy kevés kakukkfűvel és szerecsendióval.