Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Tejfölös gyümölcs al forno
2011.07.18

Kép Hozzávalók  4 személyre 50 dkg őszibarack, 50 dkg körte, 2 dl tejföl, 4 ek kristálycukor, 4 ek porcukor a végén a szóráshoz, 1 citrom leve és reszelt héja

Elkészítés A gyümölcsöket  meghámozzuk, negyedeljük, magjukat ill. magházukat  eltávolítjuk és cukros-citromos vízben puhára főzzük. (Ha van otthon konzerv gyümölcs, Kép csinálhatjuk abból, és akkor az előző fázis el is marad.) Tegyük a gyümölcsöket tűzálló tálba, szórjuk rájuk a citromhéjat, öntsük le a tejföllel és 10 percig süssük meleg sütőben. Ha kivettük, bőségesen szórjuk meg porcukorral és azonnal fogyasszuk.

Tipp Használhatunk hozzá almát  is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.