Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
2011.07.18
Nagy melegben kellemesen hűsít a spanyol konyha eme nemzetközileg ismert és elismert specialitása. Sok vitamint tartalmaz, és roppant egyszerű , mert főzni sem kell, csak turmixolni. Rengeteg változatban készülhet, mi most az egyik legegyszerűbbet adjuk közre.
2011.07.18
Az őszi- téli étlapról nem maradhat le ez a leves. Az elkészítés legnehezebb fázisa a tök felaprítása és kimagozása. A többi már megy, mint a karikacsapás, mondhatni: tök egyszerű!
2011.07.18
Nagyon egyszerűen elkészíthető grillezett sajtétel: amíg sül, összeütjük a salátát és már kész is a remek vacsora.
2011.07.18
Igazán könnyű nyári előétel, de akár vacsoraként is megfelel, mert nem terheli meg a gyomrunkat.
2011.07.18
2011.07.18
Szerencsére sárgadinnye egész évben kapható, mert aki kipróbálja ezt az előételt, nem csak nyáron akarja majd enni!
2011.07.18
Előkelő neve ellenére roppant egyszerű és gyorsan elkészülő étel - egyébként buggyantott vagy bevert tojásként is ismert. Ha jól sikerül, a sárgája folyékony marad, mint a tükörtojásé.
2011.07.18
Látványos és gyorsan elkészíthető ez a mediterrán előétel: friss péksüteménnyel, vagy pirítóssal fogyasszuk és igyunk hozzá egy-két pohár jól behűtött rozét.
2011.07.18
2011.07.18
A csicseriborsóból készült humusz az arab világban minden kiskocsma étlapján szerepel, és szerencsére már itthon sem számít ismeretlennek a vendégváró asztalon. Most egy sült paprikával készített változatot mutatunk be.