Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
2011.07.18
Ezt az eredetileg francia sárgarépa-salátát diétázók is büntetlenül fogyaszthatják, ráadásul minden alapanyag egész évben kapható hozzá. Azt azért megjegyezzük, hogy a magyar, nyári alma nagyon jót tesz neki.
2011.07.18
Meleg nyárban könnyű ebéd: ezt jelentheti ez a valóban franciásan könnyű, pikáns saláta.
2011.07.18
Ez a francia sárgabarack-saláta savanykás is, és édes is. Finom, érett barackot vegyünk hozzá és kóstolás után döntsük el, hogy előételnek vagy köretnek fogjuk kínálni. Bárhogy is, nem fogunk csalódni.
2011.07.18
Könnyű, gusztusos, nem igényel nagy szakácstudományt - minden okunk meglehet arra, hogy ezt válasszuk! Először 1924-ben, a mexikói Tijuanában, a Cesare Cardini étteremben készítették; mi most egy újabb receptváltozatát ajánljuk.
2011.07.18
Állítólag hollywoodi sztárok számára készült az első Cézár saláta egy hétvégi party után, és először 1946-ban jelent meg Los Angelesben egy étterem kínálatában. Ezt az alapreceptet ki-ki variálhatja saját ízlésének megfelelően, de mindenképpen meg kell kóstolni, és akkor cselekszünk a leghelyesebben, ha a hétköznapok étrendjében gyakran szerepeltetjük. Egészséges és finom.
2011.07.18
Az avokádó önmagában semleges ízét remekül lehet alakítani különféle mártásokkal, fűszerekkel - íme egy példa.
2011.07.18
Kóstolják meg ezt a finomságot: magában vagy pirítóssal, de akár sültek mellé is ajánljuk.
2011.07.18
2011.07.18
A világ legegyszerűbb módszere, ha sütőfóliában készítjük el a csirkecombokat a burgonyakörettel. Az előkészület 10 perc, a többi pedig megy magától.