Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Tonhalszeletek csípős paradicsommártással, algériai recept
2011.01.03

Kép Hozzávalók 4 személyre 4 nagyobb szelet tonhal, 4 ek olivaolaj, 2-3 paradicsom vagy 1 dl 100 %-os paradicsomlé, 3-4 gerezd fokhagyma 1-2 mk őrölt chili, 1 mk bors, 1 mk köménymag, só

Elkészítés Az apróra vágott fokhagymát olajon (takarékon) világos aranysárgára pirítjuk, majd elzárjuk a tűzhelyet. A fokhagymás olajba beleforgatjuk a halszeleteket és 10-15 percig állni hagyjuk a meleg "pácban". Ezután hozzáadjuk a hámozott, áttört paradicsomot (vagy a paradicsomlevet) és a fűszereket, és kb. 10-12 perc alatt puhára pároljuk.

Tipp Fogyasszuk rizzsel.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.