Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Tejes sertésragu, belga recept
2011.02.09

Kép Hozzávalók 4 személyre 80 dkg sertéscomb vagy -lapocka,10 dkg vaj, 1/2 l tej, 2 fej vöröshagyma, 1 mk só, 1 mk szegfűszeg,  1 késhegynyi őrölt bors

Elkészítés A sertéshúst 2 cm-es kockákra vágjuk és serpenyőben felforrósított vajon hirtelen megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. A vöröshagymákat félbe vágjuk, megtűzdeljük a szegfűszegekkel és a húshoz adjuk. Az egészet felöntjük annyi tejjel, hogy ellepje a húsokat. A serpenyőt szorosan lefedjük és az ételt lassú tűzön puhára pároljuk. Sülés közben a hús a tejet magába szívja.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.