Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Spanyol pirítós
2017.01.20

spanyol2-piritos.jpg

Hozzávalók 4 személyre

8 szelet friss kenyér, pirítva

2-3 db érett paradicsom

1-2 gerezd fokhagyma

só, bors

petrezselyemzöld

olívaolaj

Elkészítés A pirítósokat jól bedörzsöljük fokhagymával, a puha, érett paradicsomokat meghámozzuk és késsel a kenyerekre daraboljuk, kissé elkenjük. Megszórjuk sóval, borssal, friss petrezselyemzölddel, majd a végén gazdagon meglocsoljuk olívaolajjal. Langyosan fogyasztjuk.

Tipp Jól behűtött, száraz fehérbort kínáljunk mellé. Egyszerű, de ütős előétel :-)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.