Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Sopszka saláta
2010.06.12

Hozzávalók 4 főre 1 kígyóuborka, 3 paradicsom, 3-4 szál újhagyma vagy egy közepes fej vöröshagyma apróra vágva, 2 zöldpaprika,  1 ek olivaolaj, Kép só, 10 dkg juhsajt

Elkészítés A hozzávalókat kockára vágjuk, kissé megsózzuk, elkeverjük az olajjal. Hűtés után reszelt juhsajttal a tetején tálaljuk.

Tipp Aki érzékeny rá, a zöldpaprikát nyugodtan kihagyhatja belőle, úgy is nagyon finom. Jól illik hozzá az olajbogyó. Önálló fogásként vagy sültekhez köretként is adhatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.