Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sopszka saláta
2010.06.12

Hozzávalók 4 főre 1 kígyóuborka, 3 paradicsom, 3-4 szál újhagyma vagy egy közepes fej vöröshagyma apróra vágva, 2 zöldpaprika,  1 ek olivaolaj, Kép só, 10 dkg juhsajt

Elkészítés A hozzávalókat kockára vágjuk, kissé megsózzuk, elkeverjük az olajjal. Hűtés után reszelt juhsajttal a tetején tálaljuk.

Tipp Aki érzékeny rá, a zöldpaprikát nyugodtan kihagyhatja belőle, úgy is nagyon finom. Jól illik hozzá az olajbogyó. Önálló fogásként vagy sültekhez köretként is adhatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés