Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Sonkával töltött avokádó, svéd recept
2011.02.15

Kép Hozzávalók 4 személyre 4 érett avokádó, 20 dkg szárított, füstölt sonka, 4 mk majonézes torma, 1 csokor friss kapor,só, késhegynyi cayenne-i bors, 1 mk citromlé,1,5 dl tejszín, 1,5 dl tejföl

Elkészítés Az avokádókat hosszában kettévágjuk, magjukat kivesszük, puha húsukat pedig kiskanállal kivájjuk, tálba tesszük,meglocsoljuk a citromlével, hogy ne barnuljon meg, összetörjük, apróra vágott kaporral, pici sóval és a cayenne-i borssal ízesítjük. A sonkaszeleteket keskeny csíkokra vágjuk és a krémbe keverjük. A masszát visszatöltjük a félbevágott avokádóhéjakba  és bőségesen kanalazunk a tetejükre a tejfölből,  tormából és a tejszínből készült krémből.Díszíthetjük sonkadarabokkal, vágott kaporral, vagy zöldpetrezselyemmel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.