Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Sajtos-hagymás mártogatós, amerikai recept
2013.09.08

sult-sajtos-hagymas-martogatos-002.jpg

Hozzávalók 4 személyre 1 nagy fej vöröshagyma (vagy 2 db közepes), 1 dl majonéz, 2 dl krémsajt, 10 dkg reszelt parmezán, 4 kis gerezd zúzott fokhagyma, 1 kk tex-mex főszerkeverék, kevés őrölt bors és cayenne-i bors (ha csípősen szeretnénk készíteni), kevés olaj

Elkészítés A hagymát felaprítjuk és összekeverjük a többi alapanyaggal. Egy tűzálló tálat kiolajozunk és beleterítjük a sajtos-hagymás krémet. 180 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt pirosra sütjük.

Tipp Kissé kihűtve mártogatjuk - bagettel, vagy valamilyen ropival, sós keksszel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.