Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Remoulade-mártás
2013.05.27

 

remoulade-martas-001.jpg

Hozzávalók 4 adaghoz 1 csokor snidling, 2 db ecetes uborka, 1 ek kapribogyó, 1 csokor petrezselyemzöld, 2 dl majonéz, 2 dl tejföl, 1 mk porcukor, ½ citrom leve, 1 ek mustár, 1 késhegynyi só, őrölt színes bors

Elkészítés A tejfölt és a majonézt egy nagyobb tálban alaposan összedolgozzuk a porcukorral, sóval, borssal, citromlével és mustárral. Az uborkákat, snidlinget, kapribogyót, petrezselyemzöldet aprítógépben összedaráljuk, majd belekeverjük a mártásba. Az egészet hűtőben 1 órán át érleljük.

Tipp Grillezett húsokhoz, vagy szendvicsekhez kínáljuk. Ha egy kevés citroméjat is reszelünk bele, még különlegesebb ízhatást érhetünk el.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.