Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Orosz hússaláta
2012.03.11

orosz-hussalata.jpgHozzávalók 4 főre 25 dkg sülthús-maradék (sertés vagy baromfi), 10 dkg sonka, 4 db héjában főtt burgonya, 1 fej lilahagyma,  8 db kis csemegeuborka, 1 dl tejföl, 1 dl majonéz, 1 kk mustár, só, bors

Elkészítés  A hagymát apró kockákra vágjuk és egy tálba tesszük. A sült húst, a sonkát, az uborkákat, a meghámozott burgonyákat lehetőleg egyformán apró méretűre vágjuk és a hagymához adjuk. Az egészet összekeverjük a majonézből, tejfölből és mustárból készített mártással, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Tálalás előtt egy órára hűtőbe tesszük.

Tipp Előételként fogyaszthatjuk friss péksüteménnyel, de  magos kenyérre halmozva, szendvicsként is kiváló. Mindkét esetben díszítsük petrezselyemzölddel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.