Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Morva disznósült
2010.01.17

Hozzávalók 4 személyre 8 szelet sertéstarja, mustár, só, bors, 1 kk köménymag, 2 fej vöröshagyma,1-2 gerezd fokhagymaKép

Elkészítés A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, a mustárral bekenjük és egy tepsibe a felszeletelt vöröshagymára fektetjük. Hozzáadjuk a fokhagymát, köménymagot. Lefedve puhára pároljuk (kb. 1 óra), majd a fedőt levéve pirosra sütjük.

Tipp Párolt káposztával és zsemlegombóccal tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.