Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mediterrán halszelet, Zolitól
2012.06.12

mediterran-halszelet.jpgHozzávalók 4 személyre 4 szelet tengeri halfilé, 1 db érett citrom, 8 db szardella, 16 szem kapribogyó, néhány szem egész zöldbors, 1 dl fehérbor, só, bors, olívaolaj

Elkészítés Egy tűzálló tálat kiolajozunk. A halszeleteket sózzuk-borsozzuk és a tálba fektetjük. Közéjük szórjuk a kapribogyókat és a zöldborsszemeket. A szardellákat és nagyon vékonyra szeletelt citromokat a szeletek tetejére rendezzük és az egészet meglocsoljuk a borral. A tálat 180 fokos sütőbe tesszük és kb. 30 perc alatt készre sütjük.

Tipp Burgonyapürével finom.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés