Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Mediterrán halszelet, Zolitól
2012.06.12

mediterran-halszelet.jpgHozzávalók 4 személyre 4 szelet tengeri halfilé, 1 db érett citrom, 8 db szardella, 16 szem kapribogyó, néhány szem egész zöldbors, 1 dl fehérbor, só, bors, olívaolaj

Elkészítés Egy tűzálló tálat kiolajozunk. A halszeleteket sózzuk-borsozzuk és a tálba fektetjük. Közéjük szórjuk a kapribogyókat és a zöldborsszemeket. A szardellákat és nagyon vékonyra szeletelt citromokat a szeletek tetejére rendezzük és az egészet meglocsoljuk a borral. A tálat 180 fokos sütőbe tesszük és kb. 30 perc alatt készre sütjük.

Tipp Burgonyapürével finom.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.