Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mangó chutney
2014.10.11

mango-chutney-0021.jpg

Hozzávalók kb. 0,8 dl-hez 2 db érett, egészséges mangó, 1 db közepes vöröshagyma, 5 dkg mazsola, 1 ek reszelt friss gyömbér, 1-2 gerezd fokhagyma, kevés chilipaprika, só, bors, 2 ek ecet, 3 ek barna cukor, 2 ek olívaolaj, kb.1 dl víz

Elkészítés A vöröshagymát felkockázzuk, a mangókat meghámozzuk és felkockázzuk, a mazsolát beáztatjuk, lecsepegtetjük, felaprítjuk. A gyömbért meghámozzuk és lereszeljük, a fokhagymát összezúzzuk. a chilit felaprítjuk.

Egy nagy serpenyőben az olajon megpároljuk a hagymát, hozzáadjuk a mangókockákat, a mazsolát, és pár percig pároljuk. Hozzáadjuk a vizet, a gyömbért, fokhagymát, chilit, cukorral, ecettel ízesítjük, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és közepes hőfokon, 30 percig főzzük.

Tipp Sültekhez kínáljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés