Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Ross il-Forn
2010.06.15

Hozzávalók 4-6 személyre 50 dkg rizs, 50 dkg sertéshús, 3 szelet bacon vagy hasonló húsos szalonna, 2 nagyobb vöröshagyma, 20 dkg paradicsompüré, 40 dkg apróra vágott paradicsom fél tk currypor, 4 tojás, só, őrölt feketebors, 4 ek olaj,  ízlés szerint reszelt sajt

 

Elkészítés Pirítsuk üvegesre az apróra vágott  hagymát az olajon, majd Kép keverjük hozzá a darált sertéshúst és pároljuk együtt néhány percig, amíg a hús kifehéredik. Adjuk hozzá a felkockázott szalonnát, majd néhány perc múlva a paradicsomot és a paradicsompürét, és fél csésze vizet. Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük curryvel. Jól keverjük össze és hagyjuk fedő alatt főzzük kb. egy órán át. Közben sós vízben főzzük puhára a rizst, szűrjük le, és keverjük hozzá a paradicsomos húst, majd a felvert tojásokat. Az egészet öntsük mélyebb tepsibe, szórjuk meg a tetejét reszelt sajttal, és mérsékelt hőfokon süssük kb. 1 óra 15 percen át.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.