Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Hobz Biz-Zejt
2010.06.15

parkeny.jpgHozzávalók Egy vastagabb héjú parasztkenyér (vagy hasonló kenyérféle), olívaolaj, 6 db lédús paradicsom (vagy paradicsomszósz), só,  bors, ecetes kapribogyó, szeletelt érett olajbogyó, cheddar vagy edami sajt, ezen kívül tetszés szerint: 20 dkg tonhal, illetve friss zöldpaprika vagy ecetes hagyma, és amit még szemünk-szánk kíván.

 

Elkészítés Öntsünk olívaolajat egy tányérba, mártsuk bele a kenyérszeletek egyik oldalát és csöpögtessük le a fölösleget. Vágjuk félbe a paradicsomokat és dörzsöljük át velük alaposan a kenyérszeletek olajos oldalát, illetve ha paradicsomszószt használunk, kenjük meg vele vékonyan. Szórjuk meg sóval és borssal. Végül tegyük rá a kapribogyót, az olivabogyót, a vékony sajtszeleteket, a szétnyomkodott tonhalat, a zöldpaprika szeleteket és a többi hozzávalót.