Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lengyel sajtos rúd, brindzával
2014.04.27

lengyel-sajtos-rud--bryndzaval-002.jpg

Hozzávalók 2 nagy tepsihez 35 dkg liszt, 1/2 cs sütőpor, 5 dkg margarin, 25 dkg brindza, 2 ek olaj, 3 ek tejföl, 1 tojás sárgája + 1 fehérje a tetejére, 3 kk só, 5 dkg reszelt füstölt sajt + reszelt sajt a tetejére

Elkészítés A lisztet a sütőporral egy tálba szitáljuk, hozzzáadjuk a többi alapanyagot és ruganyos tésztát gyúrunk. Megszórjuk liszttel, fólába tekerjük és egy éjszakára ( vagy kb. 8 órára) hűtőbe tesszük.

A tésztát fél cm vastagságúra nyújtjuk, megkenjük a tojásfehérjével, ízlés szerint sajtot reszelünk rá, 10x1 cm-es csíkokra vágjuk, tepsibe fektetjük és 180 fokos sütőben 15 perc alatt pirosra sütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés