Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Lengyel sajtos rúd, brindzával
2014.04.27

lengyel-sajtos-rud--bryndzaval-002.jpg

Hozzávalók 2 nagy tepsihez 35 dkg liszt, 1/2 cs sütőpor, 5 dkg margarin, 25 dkg brindza, 2 ek olaj, 3 ek tejföl, 1 tojás sárgája + 1 fehérje a tetejére, 3 kk só, 5 dkg reszelt füstölt sajt + reszelt sajt a tetejére

Elkészítés A lisztet a sütőporral egy tálba szitáljuk, hozzzáadjuk a többi alapanyagot és ruganyos tésztát gyúrunk. Megszórjuk liszttel, fólába tekerjük és egy éjszakára ( vagy kb. 8 órára) hűtőbe tesszük.

A tésztát fél cm vastagságúra nyújtjuk, megkenjük a tojásfehérjével, ízlés szerint sajtot reszelünk rá, 10x1 cm-es csíkokra vágjuk, tepsibe fektetjük és 180 fokos sütőben 15 perc alatt pirosra sütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.