Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kínai párolt káposzta
2010.06.19

Kép Hozzávalók 4 személyre 1 közepes fej káposzta (fehér vagy lila) vékony csíkokra vágva és besózva, 1 ek cukor, 1 ek borecet, 2 ek szójaszósz, 1 kk cayenne bors vagy chili, 2 ek olaj  a sütéshez

Elkészítés Serpenyőben vagy wokban olajat hevítünk, hozzáadjuk a cukrot és gyorsan felolvasztjuk. Erre dobjuk rá az előre felvágott, sózott, kinyomkodott káposztát és puhára pároljuk. Ízesítjük a többi hozzávalóval. Forrón tálaljuk.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés