Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Iráni diós csirke
2013.06.07

 

iranidioscsirke.jpg

 

 

Hozzávalók 4 személyre 8 közepes szelet filézett csirkemell, 1 fej vöröshagyma, 2 ek olívaolaj, 1/2 citrom leve és reszelt héja, 2,5 dl csirkealaplé (húsleves), 5 dkg darált dió, 4 ek gránátalmaszirup (keleti boltokban kapható), só, őrölt bors

Elkészítés A hagymát felkockázzuk és olajon üvegesre pirítjuk. A csirkemelleket kissé besózzuk, megborsozzuk, és a hagymán 10 percig mindkét oldalukat átpirítjuk, majd meglocsoljuk a citromlével és felöntjük a húslevessel. Lefedve pároljuk 20 percen át, majd hozzákeverjük a gránátalmaszirupot és a darált diót. További 20 perc alatt készre pároljuk. A legvégén ráreszeljük a citromhéjat is, és azonnal tálaljuk.

Tipp Párolt rizsköret illik hozzá a legjobban.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.