Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Gyors tandoori csirke indiai módra
2011.03.30

tandoori-cs.jpgHozzávalók 4 személyre 2 db filézett csirkemell, 3 ek olaj, tandoori fűszer, 1/2 dl tejszín, ízlés szerint só

Elkészítés A filézett, megmosott csirkemellet kisebb  csíkokra vágjuk, forró olajon egy lábasban néhányszor átkeverjük, amíg a külseje kifehéredik, majd meghintjük 1 csapott ek tandoori fűszerrel és rögtön felöntjük 1 dl vízzel. A csirkét fedő alatt puhára pároljuk, utána  tejszínt adunk hozzá és azzal még egy-két percig főzzük. Közben sózhatjuk, ha kell,  és ízlés szerint adhatunk még hozzá fűszert.

Tipp Ha esetleg túl hígnak találjuk a szaftot, egy csapott ek liszttel hintsük meg és forraljuk össze vele egy percen át (és szükség szerint kissé fűszerezzük utána). Tálaljuk a csirkét rizzsel, salátával.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.