Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Guacamole, Levintől
2015.02.16

guacamole.jpg

Hozzávalók 1 érett avokádó, 1/4 vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 ek olívaolaj, 2 ek majonéz, 1 ek citromlé, só, bors, chili, friss petrezselyem

Elkészítés Az avokádót félbevágjuk, a magját kivesszük, majd a gyümölcshúst egy kanállal kivájjuk. Az aprított hagymával, fokhagymával és az olajjal turmixgépben pürésítjük.

Hozzáadjuk a fűszereket, a citromlevet, legvégén a majonézt. Lehűtve kínáljuk.

Tipp Tálalhatjuk a héjába visszatöltve is, ebben az esetben nagyon vigyázzunk, amikor kivesszük a gyümölcshúst, hogy a héj ne sérüljön. Vacsorára pirítóssal, előételként tortillachipsszel kínáljuk.

Levin mondja Kaptam egy aligátorkörtét ajándékba. Napokig várt a sorára a hűtőben, míg végül hosszas tanakodás és tízpercnyi keverés után avokádókrém lett belőle. Valószínűleg nem ez a klasszikus recept, mert hát a közép-amerikai klímában kinek jutna eszébe majonézt keverni bele - de nekünk így is ízlett...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.