Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Francia csirkehússaláta tésztával
2010.06.20

Kép Hozzávalók 40 dkg sült csirkehús, 25 dkg kifőtt széles metélt, 4 ek olívaolaj, 2 ek tejföl (tejszínnel is remek), 1 ek citrom, 5 dkg edámi sajt, 2 ek mustár,1 kk só, ízlés szerint törött bors

Elkészítés Mély salátástálban összekeverjük az Kép olajat, a citromlevet, a sót, a borsot és a mustárt. Habverővel összedolgozzuk az apránként adagolt tejföllel. Beletesszük a vékony csíkokra vágott, hideg csirkesültet, a kihűlt tésztát és óvatosan összeforgatjuk az egészet. A tetejére reszelt sajtot szórunk.

Tipp  Használhatunk reszelt parmezánsajtot is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.