Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Fajitas csirkemellből
2013.07.30

fajitas-001.jpg

Hozzávalók 4 személyre 2 db kis csirkemell filézve, 1-1 db piros, zöld és sárga kaliforniai paprika, 1 fej vöröshagyma, 1 ek fajitas fűszerkeverék (bevásárlóközpontokban kapható) 1 lime leve, 1/2 dl tequila, 1 ek olívaolaj

Elkészítés A csirkemelleket felcsíkozzuk ( 1x4 cm), a fűszert feloldjuk a tequilában és a lime levében, majd néhány órán át ebben a pácban állni hagyjuk.

A paprikákat és a hagymát  felcsíkozzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk és a csirkemellcsíkokat 5 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a paprikát és a hagymát, az egészet erős lángon 10 percig pirítjuk.

Tipp Serpenyőben tortillalapokat pirítunk és adagonként beletöltjük a fajitast.

Kisokos A fajitas nevű étel eredetileg marhahúsból készült és mexikói eredetű. Ma már csíkokra vágott, tortillával és szószokkal kínált fogást jelent.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.