Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Erdélyi diós pogácsa
2010.10.15

Kép Hozzávalók 30 dkg liszt, 20 dkg vaj, 20 dkg porcukor, 3 tojás sárgája, 15 dkg darált dió, 1 citrom leve, 1 kis kanálnyi őrölt fahéj

Elkészítés A hozzávalókat jól összedolgozzuk, a tésztát ujjnyi vastagra nyújtjuk, pogácsaszaggatóval formázzuk, majd vajjal kikent vagy sütőpapírral bélelt tepsiben, közepes hőfokon megsütjük.

Tipp A pogácsák tetejét diógerezdekkel is díszíthetjük; a rögzítéshez kenjünk a sütemények tetejére egy kevés tojásfehérjét.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.