Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cumberland mártás
2010.06.24

Kép Hozzávalók 5 ek áfonyadzsem, 1 db narancs,1 db citrom, 2 dl vörösbor, 3 cl brandy,1 tk mustár, Cayenne bors ízlés szerint

Elkészítés A narancsot és a citromot krumplihámozóval vékonyan meghámozzuk úgy, hogy a fehér szivacsos rész ne legyen rajta, és nagyon vékony csíkokra vágjuk. Vörösborban jól átfőzzük, hozzáadjuk az áfonyadzsemet és átforraljuk. A többi hozzávalóval fűszerezzük.

Tipp Angliában gyakran gyömbért is adnak hozzá, illetve citrom helyett olykor borecettel ízesítik. Ribizliből vagy savanykás ribizlilekvárból is készíthetjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés