Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Cumberland mártás
2010.06.24

Kép Hozzávalók 5 ek áfonyadzsem, 1 db narancs,1 db citrom, 2 dl vörösbor, 3 cl brandy,1 tk mustár, Cayenne bors ízlés szerint

Elkészítés A narancsot és a citromot krumplihámozóval vékonyan meghámozzuk úgy, hogy a fehér szivacsos rész ne legyen rajta, és nagyon vékony csíkokra vágjuk. Vörösborban jól átfőzzük, hozzáadjuk az áfonyadzsemet és átforraljuk. A többi hozzávalóval fűszerezzük.

Tipp Angliában gyakran gyömbért is adnak hozzá, illetve citrom helyett olykor borecettel ízesítik. Ribizliből vagy savanykás ribizlilekvárból is készíthetjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.