Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Csokoládés muffin
2012.03.15

dsc07291-copy.jpgHozzávalók 12 darabhoz 12 dkg puha vaj (margarin), 25 dkg cukor (lehet egy kicsit kevesebb), 1 vaníliás cukor, 2 tojás, 30 dkg liszt, 1 cs sütőpor, 10 dkg natúr kakaópor, kb. 1 dl tej

Elkészítés Habosra keverjük a tojásokat a cukorral, a puha vajjal, a vaníliás cukorral. Egy nagy tálban összekeverjük a lisztet, a kakaóport, a sütőport, hozzáadjuk a vajas keveréket és annyi (kb. 1 dl) tejet, hogy önthető, sűrű masszát kapjunk. Muffinpapírral bélelt muffinsütőbe adagoljuk úgy, hogy kb. 2/3 részig töltjük a formákat, majd előmelegített sütőben, közepes hőfokon, tűpróbáig sütjük.

Tipp A tetejét mi csokimázzal öntöttük le, majd amikor kissé (de nem teljesen) megdermedt, fehér csokoládét reszeltünk rá, de ízlés szerint másképp is díszíthetjük.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.