Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Coleslaw, amerikai káposztasaláta
2015.02.21

coleslaw-amerikai-kaposztasalata-001.jpg

Hozzávalók fél fej káposzta, 1 db sárgarépa, fél vöröshagyma, 4 ek majonéz, 4 ek tejföl, 2 ek porcukor, 1 ek almaecet, 3 ek citromlé, 1 mk só, késhegynyi őrölt bors

Elkészítés A káposztát, a megtisztított vöröshagymát és a sárgarépát finomra reszeljük és egy tálban összekeverjük. A többi hozzávalóból mártást készítünk és összekeverjük az aprított zöldségekkel.
Fogyasztás előtt legalább 2 órára hűtőbe tesszük.

Tipp Használhatunk részben lila káposztát is. Sültek mellé kínáljuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés