Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook

Belga almás
2010.01.28

Kép Hozzávalók 50 dkg reszelt alma, 20 dkg cukor, 30 dkg liszt, 10 dkg mazsola, 5 dkg darabolt dió, 1 citrom reszelt héja, 1 kávéskanál őrölt fahéj,1 egész tojás, a csomag sütőpor, 1 csomag vaníliás cukor

Elkészítés A lisztet a sütőporral mély tálban lévő reszelt almára szitáljuk, összekeverjük, majd a többi hozzávalót is egyenként belekeverjük. A masszát sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük és 40-50 percig lassan sütjük, közepes fokozaton, nehogy a közepe nyers maradjon.

Tipp A tetejét sütés előtt dióval vagy mandulával díszíthetjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.