Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Bajor csirkecomb
2010.10.05

Kép  Hozzávalók 4 személyre  4 csirkecomb,  10 dkg füstölt szalonna,  2-3 dkg vaj, 2-3 fej vöröshagyma,1 pohár tejföl, 2 dl száraz fehérbor, 4 ek zsemlemorzsa, flekkenfűszer, 1 csapott  mk törött bors

Elkészítés A  fele szalonnát csíkokra Kép vágjuk és a combokat alaposan megtűzdeljük vele, majd alaposan bedörzsöljük a flekkenkeverékkel. A maradék szalonnát felszeletelve tűzálló tál aljára fektetjük, erre helyezzük a meghámozott, felkarikázott hagymákat és ezekre kerülnek a combok. A tejfölt a borral simára keverjük és a csirkére locsoljuk, a tetejére őrölt borsot szórunk és Kép a zsemlemorzsát is ráhintjük.  A vajat a tetejére morzsoljuk, a tálat lefedjük, és a húst 180 fokos sütőben puhára pároljuk. Amikor  megpuhult, levesszük  a fóliát és pirosra sütjük.

 Tipp Vegyes salátával, vagy vajas párolt zöldségekkel nagyon finom. Ha éppen csirkeszárny van otthon, azzal is kipróbálhatjuk.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.