Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bajor csirkecomb
2010.10.05

Kép  Hozzávalók 4 személyre  4 csirkecomb,  10 dkg füstölt szalonna,  2-3 dkg vaj, 2-3 fej vöröshagyma,1 pohár tejföl, 2 dl száraz fehérbor, 4 ek zsemlemorzsa, flekkenfűszer, 1 csapott  mk törött bors

Elkészítés A  fele szalonnát csíkokra Kép vágjuk és a combokat alaposan megtűzdeljük vele, majd alaposan bedörzsöljük a flekkenkeverékkel. A maradék szalonnát felszeletelve tűzálló tál aljára fektetjük, erre helyezzük a meghámozott, felkarikázott hagymákat és ezekre kerülnek a combok. A tejfölt a borral simára keverjük és a csirkére locsoljuk, a tetejére őrölt borsot szórunk és Kép a zsemlemorzsát is ráhintjük.  A vajat a tetejére morzsoljuk, a tálat lefedjük, és a húst 180 fokos sütőben puhára pároljuk. Amikor  megpuhult, levesszük  a fóliát és pirosra sütjük.

 Tipp Vegyes salátával, vagy vajas párolt zöldségekkel nagyon finom. Ha éppen csirkeszárny van otthon, azzal is kipróbálhatjuk.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés