Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Bajor burgonyasaláta
2011.07.19

bajor-burgonyasalata-nyers.jpgHozzávalók 4 személyre 12 db közepes burgonya, 4 db közepes lilahagyma, 10-12 vékony szelet húsos bacon, 3-4 ek olívaolaj, 2-3 ek balzsamecet, só

 
Elkészítés A   krumplit héjában megfőzzük - nem szabad túlfőzni-,  héját lehúzzuk és felkockázzuk.
Tepsibe olívát locsolunk és rátesszük a  burgonyadarabokat, erre helyezzük a  lilahagyma karikákat, kicsit megsózzuk. A tetejét beterítjük  kis téglalap alakúra vágott bacon szalonnával.bajor-burgonyasalata-tanyeron.jpg (A csomagolva kapható bacon szeleteket négyfelé vágjuk).
180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük, a bacon alaposan legyen megpirítva. Forrón tányérra szedjük és  balzsamecetet öntünk rá.

Tipp Lehet hozzá petrezselymes 
paradicsomkarikákat kínálni, de önmagában is nagyon finom.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.