Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ázsiai csirkemellcsíkok, színes paprikával
2015.06.11

jaropad-es-bern-168.jpg

Hozzávalók 4 személyre 2 db csirkemellfilé, 2-2 db sárga és piros kaliforniai paprika, 1 fej lilahagyma, 1 dl szójaszósz, 1 dl száraz fehérbor, 1 kk reszelt, friss gyömbér, 2 ek kukoricakeményítő, 4 gerezd fokhagyma, őrölt bors ízlés szerint, olaj

Elkészítés A csirkemelleket ujjnyi csíkokra vágjuk. A szójaszószból, borból, gyömbérből, zúzott fokhagymából, borsból és keményítőből pácot készítünk, és a csirkecsíkokat 1-2 órán át állni hagyjuk benne.

Az olajat egy serpenyőben fölforrósítjuk, és a felcsíkozott hagymát üvegesre pároljuk benne. Hozzáadjuk a pácolt csirkemellet és magas hőfokon átsütjük. Ezután hozzáadjuk a felcsíkozott paprikákat és 10 perc alatt készre sütjük. Ízlés szerint még sózhatjuk, borsozhatjuk. Párolt rizzsel körítve fogyasztjuk.

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés