Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Ázsiai csirkemellcsíkok, színes paprikával
2015.06.11

jaropad-es-bern-168.jpg

Hozzávalók 4 személyre 2 db csirkemellfilé, 2-2 db sárga és piros kaliforniai paprika, 1 fej lilahagyma, 1 dl szójaszósz, 1 dl száraz fehérbor, 1 kk reszelt, friss gyömbér, 2 ek kukoricakeményítő, 4 gerezd fokhagyma, őrölt bors ízlés szerint, olaj

Elkészítés A csirkemelleket ujjnyi csíkokra vágjuk. A szójaszószból, borból, gyömbérből, zúzott fokhagymából, borsból és keményítőből pácot készítünk, és a csirkecsíkokat 1-2 órán át állni hagyjuk benne.

Az olajat egy serpenyőben fölforrósítjuk, és a felcsíkozott hagymát üvegesre pároljuk benne. Hozzáadjuk a pácolt csirkemellet és magas hőfokon átsütjük. Ezután hozzáadjuk a felcsíkozott paprikákat és 10 perc alatt készre sütjük. Ízlés szerint még sózhatjuk, borsozhatjuk. Párolt rizzsel körítve fogyasztjuk.

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.