Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook

Ajvár
2011.06.17

ajvarsali.jpg

Hozzávalók 4 személyre 1 nagy padlizsán, 4 nagy piros, húsos paprika, só, bors, 2 gerezd fokhagyma,1 citrom leve, kb.1/2 dl olívaolaj,  1 csokor petrezselyem

Elkészítés Forró (min. 200 fokos) sütőben süssük meg egészben a padlizsánt és a paprikákat, még melegen távolítsuk el a héjukat és egy tálba téve zúzzuk péppé a zöldségeket. Fűszerezzük sóval, borssal, zúzott fokhagymával. Folyamatosan keverve csurgassunk hozzá annyi olívaolajat, amennyit a zöldségek felszívnak. Alaposan keverjük össze, tegyük üvegtálba és szórjuk meg friss petrezsemzölddel. Pirítóssal kiváló, de húsokhoz is finom kiegészítő.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.