Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
2010.10.15
2010.10.05
Finom, fűszeres csirkesült, nagyon jól csúszik rá a sör... És kevésbé gyakorlottak is bízva bízhatnak abban, hogy sikerül remekül elkészíteniük.
2010.10.01
2010.08.22
A csicseriborsóból készült humusz az arab világban minden kiskocsma étlapján szerepel, és szerencsére már itthon sem számít ismeretlennek a vendégváró asztalon. Most egy sült paprikával készített változatot mutatunk be.
2010.08.22
Kawa barátunk a kurd konyha egyik remekét készítette el nagy műgonddal és hozzáértéssel, és persze jó minőségű alapanyagok felhasználásával: a képek önmagukért beszélnek. Kövessük a lépéseket és az eredmény nem marad el. Jó étvágyat hozzá!
2010.07.22
Csehországban finomak a sörök és a mártásos húsok, de nem teljes az élvezet elmaradhatatlan kísérőjük, a knédli nélkül. Lehet már félkész port kapni, de jobb, ha az eredeti receptet követjük és nekiállunk a knédli-főzésnek. Megéri!
2010.07.11
2010.06.24
Németországban találták fel a 19. században, Cumberland hercegről nevezték el, manapság ennek ellenére az angol konyha remekének tartják. Vadakhoz, illetve marhából készült sültekhez kiváló; a köret például krumplikrokett lehet.
2010.06.19
Húsok mellé kiváló köret- lehet kacsa, liba, sertés, vagy csirke, de önmagában is megállja a helyét előételként felszolgálva, csak pirítós szeleteket adjunk mellé.
2010.06.12