Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Waldorf saláta nektarinnal, Katától
2010.12.12

Kép Hozzávalók négy személyre 2-3 dkg kockázott és pirított dió vagy mandula, 1 kis gumó zeller gyufaszálnyi csíkokra vágva, 1 alma gyufaszálnyi csíkokra vágva, 3 ek majonéz, 1 ek citromlé, só, bors, 1-2 nektarin vékony szeletekre vágva, 2-3 salátalevél

Elkészítés A felcsíkozott zellert és gyümölcsöket tálba tesszük, meglocsoljuk a citromlével, sózzuk, borsozzuk és összekeverjük a majonézzel. A tetejére pirított diót/mandulát szórunk. Legalább egy órára behűtjük és salátalevélen tálaljuk.

Tipp A nektarin helyett mag nélküli, szeletelt szőlőt is adhatunk hozzá.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.