Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Túrótorta mandarintetővel, Viktortól
2011.04.19

mand-tort.jpgHozzávalók 4 tojás, 20 dkg kristálycukor, 50 dkg túró, 1 cs vaníliás főzős pudingpor, 4-5 mag nélküli mandarin, 1 cs tortazselatin

Elkészítés A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a túrót és a pudingport. A keveréket sütőpapírral bélelt, 16 cm-es tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon  aranybarnára sütjük (kb. 50 perc). Amikor kihűlt a tészta, a zselatint a csomagon jelzett módon felolvasztjuk. A mandarinokat  gerezdekre szedve feldíszítjük a tortát, és egyenletesen elosztva ráöntjük a zselatint.

Tipp Málnával, ribizlivel, szederrel, vagy hasonló savanykás, puha gyümölcsökkel is finom.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.