Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Sült kacsacomb Jucustól
2010.11.13

Kép

Hozzávalók 4 db friss kacsacomb, 8 gerezd fokhagyma, só, bors, majoránna ízlés szerint

Elkészítés A kacsacombokat előző este bepácoljuk: a megpucolt fokhagymafejekkel megspékeljük, megsózzuk, borsozzuk és bedörzsöljük majoránnával. Bőrös felükkel lefelé a kacsasütő edénybe rakjuk, majd egy kis olajjal megöntözzük és lefedjük.

Egy éjszakán át hagyjuk állni, majd másnap sütés előtt öntsünk alá egy kis vizet. 200-220 fokon lefedve süssük addig, amíg a combokból ki nem sül a zsír és meg nem puhulnak, majd fordítsuk meg őket és  süssük ropogósra.

Tipp Ha szép ropogósra akarjuk sütni, önthetünk a kacsa bőrére pár csepp tejet is. Kínáljuk sült almával és céklasalátával.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.