Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Sült csülök és lapocka Judittól
2011.12.30

csulok-2.jpgHozzávalók 1 nyers csülök kicsontozva, 1,5 kg lapocka a diójával, 1 fej fokhagyma, só, köménymag, 4 fej vöröshagyma, 10 szelet bacon, 10-12 db szemes bors

Elkészítés Egy nagy cserépedényt (római tálat, amit előzőleg 2-3 órára beáztatunk) kibélelünk a baconszeletekkel, elrendezzük rajtuk a negyedelt vöröshagymákat. A csülköt és a lapockát jól besózzuk, fokhagymagerezdekkel sűrűn megtűzdeljük és behelyezzük a tálba. Megszórjuk köménymaggal és borssal, rátesszük a sütőedény tetejét és 200 fokon    (légkeveréses sütőben) kb. 3 óra alatt puhára pároljuk. A végén pecsenyelével meglocsoljuk és a csülköt a bőrös felével felfelé elhelyezve, fedő nélkül pirosra sütjük. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.