Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Sajtos padlizsán Nikitől
2010.07.10

Kép Hozzávalók 2 személyre Egy nagyobb padlizsán, só, borsikafű (vagy bors), 2-3 ek olívaolaj, 2-3 paradicsom, 8-10 dkg sajt

Elkészítés A padlizsánt megmossuk, megtöröljük, maximum 1 cm széles karikákra vágjuk, megsózzuk, borsikafűvel ízesítjük, serpenyőben felforrósított olíva olajon hirtelen mindkét oldalát átsütjük. A karikákat egymás mellé sütőpapírral kibélelt tepsibe sorakoztatjuk és mindegyikre teszünk egy vékony szelet sajtot (vagy reszelt sajtot), majd egy vékony szelet paradicsomot, majd ismét sajtot. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad (kb. 10-15 perc).

Tipp Pirítóssal, zöldsaláta-ágyon tálalva komplett fogássá válik. Még látványosabb lesz, ha 3-3 szelet padlizsánt sütünk össze ilyen módon, kis tornyokat alkotva.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.