Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Majonézes céklasaláta Jucustól
2010.11.13

Kép Hozzávalók 4 személyre 3 db cékla, 1 doboz görög joghurt, 1 savanyú alma, majonéz, só, bors, fokhagyma és fehér borecet

Elkészítés A céklákat megmossuk és alufóliába csomagolva 220 fokos sütőbe rakjuk, kb. 45 percig sütjük, majd hagyjuk langyosra hűlni és lehúzzuk a héját (ha teljesen hideg, akkor nem lehet rendesen megpucolni), majd almareszelőn lereszeljük. Közben a majonézt kikeverjük a joghurttal, ízesítjük ízlés szerint borecettel, sóval, borssal és zúzott fokhagymával, majd összekeverjük a céklával és a kockára vágott almával. Egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.