Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Majonézes burgonyasaláta Valitól
2010.11.08

Kép Hozzávalók 4 személyre 4-5 nagy fej burgonya, 1 alma, 4-6 db kis csemegeuborka, 1 fej lilahagyma, 2 dl tejföl, 1 kk mustár, 1,5-2 dl tejszín, 3-4 ek majonéz, só, bors, 1 cs zöldpetrezselyem

Elkészítés Az egész burgonyákat sós vízben puhára főzzük, kihűtjük, meghámozzuk, mély tálba kockázzuk, sózzuk, borsozzuk. A hagymát apró kockákra vágjuk, az uborkákat felkarikázzuk, az almát meghámozzuk, magháza nélkül felkockázzuk, és mindent hozzákeverünk  a burgonyához.

Ezután a következő mártást önjük rá: a tejfölt, tejszínt, majonézt és a mustárt alaposan összedolgozzuk, sózzuk, borsozzuk. Végül apróra vágott petrezselyemzölddel díszítjük. Tálalás előtt 1-2 órára hűtőbe tesszük.

Tipp Keményre főzött tojással is gazdagíthatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.