Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Kókusztekercs Hajnitól
2011.08.01

kokusztek.jpgHozzávalók a tésztához 50 dkg darált háztartási keksz (készen is kapható), 25 dkg margarin, 25 dkg porcukor, 5 dkg natúr kakaópor, ízlés szerint rum vagy rumaroma, a krémhez 25 dkg margarin, 25 dkg porcukor, 1 cs vaníliás cukor, 10 dkg kókuszreszelék

Elkészítés

Tészta Az összes hozzávalót jól összedolgozzuk egy nagy tálban. Ha összeállt, cipót formázunk belőle, négyzet  alakú (kb. 40x40 cm-es) zsír- vagy sütőpapírra helyezzük és egyenletesen akkorára nyújtjuk, amekkora a papír.

Krém A hozzávalókat a kókuszreszelék kivételével keverőtálban, robotgéppel addig keverjük, amíg kenhető állagot nem kapunk. A krémet egyenletesen rákenjük a kinyújtott alap teljes felületére, majd megszórjuk kókuszreszelékkel.

A papír segítségével feltekerjük a tésztát, és a tekercset a maradék kókuszreszelékbe forgatjuk. Egy éjszakán (6-8 órán) át hűtjük, vékonyra szeletelve kínáljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.